Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

7 Aνθρακωρηχείο: 010.Journey To Tyme

Download
Ταξίδια στο χρόνο; Τα ξύδια στο χρόνο; Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στο χρόνο με θέμα τα ταξίδια στο χρόνο και στη μουσική σα μέσο για ταξίδι στο χρόνο. Μπείτε στη χρονοκάψουλα, κλειδώστε το καπάκι, δυναμώστε τα ηχεία (τι δεν έχετε χρονοκάψουλα με ηχεία;;;) και απολαύστε και αν δεν απολαύσετε να σας καεί το βίντεο και να τρέχετε στους μαστόρους.

7 σχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν οφείλω να πω οτι η καρδιά μου ανήκει σε άλλη εκπομπή και παραγωγό του radiodada. Αλλά δεν μπορώ παρά να στηλιτεύσω το γεγονός οτι για αυτή την τόσο ωραία εκπομπή δεν έχει γραφτεί (ακόμα) ούτε ένα σχόλιο. Μην μασάς βα.αλ, συνέχισε τα ταξιδάκια σου στο χρόνο και σε όσους δεν αρέσει να τους καεί και το DVD μαζί με την ηλεκτρική σκούπα.

ΥΓ Και μόνο για το υπέροχο άσμα του Τουρνά 'Η Μηχανή τ(σ)ου Χρόνου η εκπομπή θα μείνει στο Πάνθεον της ιστορίας των ραδιοφωνικών εκπομπών.

Blaue Reiter

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνω βρε Blaue που το κοινό μου (μπα έχεις και κοινό ρε παλιοπάνκη;) είναι αντικοινωνικό; That's life. Άλλωστε για να μπορούμε εμείς να είμαστε underground κάποιοι θα πρέπει να είναι mainstream. Είναι ο δικός μου Γολγάθας και το βαρύ τίμημα που σηκώνω εδώ που με πέταξε η μοίρα...

Ευχαριστώ για τα κάλα σου λόγια.

ΥΓ. Stay tuned και θα έχεις να δεις πολύ χειρότερα (ή καλύτερα) από αυτό του Τουρνά.

πεφτω χαμηλα για ναναδείξω το σπουδαίο είπε...

Η εισαγωγή του μπορν αουτ οφ τάημ μοιάζει με το egyptian reggae που συ μας δίδαξες ω βα.αλ., το οποίο το κλέψαν και κάτι έλληνες και τώρα λέει θα πάει κ στη γιουροβίζιον. αν κρίνω απ τους στίχους το κινεζοφιλο ψευδοπρολεταριακό ύφος, αυτοι οι μέλισσες σε διαβάζουν αλλά σε ρίχνουν βορά στα δόντια του μεηνστρημ... φυλάξου σύντροφε!

Ανώνυμος είπε...

Φυλάγομαι όσο μπορώ αλλά και τι να πρωτοκάνω ο δόλιος. Δυστυχώς αγαπητέ μου σχολιαστή, αυτή είναι η μοίρα της πρωτοπορίας. Καθορίζει το μεήνστρημ αλλά δεν παίρνει φράγκο για αυτή τη δουλειά.

Δεν πειράζει. Θα γυρίσει ο τροχός θα γαμήσει και ο φτωχός.

A Sperm Race Winner είπε...

Ρε συ πάνω που ξεκίνησα εκεί στην αρχή να φτιάχνω τα pop corn μου για να απολαύσω το ταινιάκι, μου το έκοψες στο καλύτερο!
Butcher!
Φτου σου ρε!

Anyway.
Εγώ δυστυχώς αγαπητέ μου βααλ θα ομολογησω ότι στο πρώτο χρονο-τάξιδο πέρασα σαφώς καλυτερα.
Πες που ο οδηγός ήτο πιο μερακλομένος, που είχε βάνει και μια κασσέτα με πιο ταξιδιάρικα άσματα, πες που στο δεύτερο ταξίδι μας πέταξε και σε κάτι λακούβες, εεε είναι και ότι στο τέλος μου κάηκε τελικά το βίντεο μιας και δεν το απήλαυσα εξίσου...Τι να πω

Αλλά έτσι είναι φίλε μου...
Ήταν αναγκαίο νομίζω να κάμνεις κάτι πιο μέτριο για να αποδείξεις ρε παιδάκι μου την πγιότητα των υπολοίπων εκπομπών σου!

Με το συμπάθιο φυσικά, ε?
Αυτιά!
Τα φιλιά μου

Ανώνυμος είπε...

Διαγράφεσαι.

kapo είπε...

Ταξίδι στο χρόνο: Μου΄ρxεται στο μυαλό μια ένοxη απόλαυση της εφηβείας, το Traveller in time των Uriah Heep.

Ακόμα μια ωραία εκπομπή προστίθεται στο portfolio σου με αγαπημένα πράγματα...Third Bardo, Litter, Sound Explosion...

Πήγα να γράψω Tyme στη Wikipedia και...τέλοσπάντων, αυτά!

Δημοσίευση σχολίου