Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

2 Ο Charlie Parker Στο Ξενοδοχείο Ιδιοφυϊα: 028. On The Beach

Download
Ένα ηλιοκαμμένο μουσικό ταξίδι σε μερικές εξωτικές παραλίες που δεν θα γνωρίσουμε ποτέ. Ή πιο απλά μια αφορμή για να ακούσεις ακροατή μου τις μουσικές που μου κράτησαν συντροφιά φέτος το καλοκαίρι! Καλή ακρόαση και καλά κουράγια...

Υ.Γ. Αφιερωμένο στον συμπαραγωγό Ζαβιτσάνο, αυτόν τον ακούραστο εργάτη της σοσιαλιστικής ραδιοφωνίας, το θεσσαλικό road trip του οποίου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για αυτήν εδώ την εκπομπή.

2 σχολίασαν:

Ανδρέας Ζαβιτσάνος είπε...

Επιτέλους, επιτέλους, επιτέλους...

Επιτέλους, ιδού μια εμπειρία πέρα από το τσιμέντο, την σκόνη και το ζοφερό ήλιο της μητρόπολης. Επιτέλους, φίλτατε ντάντυ, ανανεώσατε την αίσθηση του ήλιου. Και παρακαλώ να μην ερμηνευτεί παραλλήλως με τον επτάκτινο πλέον ήλιο του σοσιαλιστικού μας οράματος.

Τώρα, όσο αφόρα τον πικρό καφέ, εξηγήσαμε στη νοσοκόμα την περίπτωσή σας (ξέρετε, εκείνο το φύσημα στην καρδιά) και μάς συνέστησε 4 κουταλιές ζάχαρη. Είναι στιγμές, αγαπητέ, που ο υποβόσκων ερωτισμός είναι θαυμάσιος...

ΥΓ. Αυτό το υπόγεια βρώμικο γκρουβ της νοτιαφρικάνικης σκηνής, φίλε ντάντυ, είναι πανέμορφο. Έχει μια κάπως παιδική αφέλεια, που φυσικά συνοδεύεται με κείνη την πηγαία επιθετικότητα των παιδικών ανακαλύψεων. Όπως και να το δεις το θέμα, τα άκρα σου θα ερωτευθούν τον ρυθμό (και να μην πούμε τώρα, για την θηριώδη κίνηση των γυναικείων γοφών...).

vas είπε...

οταν οι δυο τυποι εβγαλαν τα ψαρια αρχισαν τα οργανα... Οκ φιλε το πιασαμε το υποννουμενο.
Ξεχασες να αναφερεις και τη συνταγη με την οποια τα φαγανε...

-Ψαααααααααααααααααααααρι
- Ηρεμησεε Πανο, ετοιμαζεται!

Δημοσίευση σχολίου