Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

3 Ήρθε Η Ώρα Του Ζαβιτσάνου: 018. Can You Pass The Acid Test?

Download
"Επί μια δεκαετία ένα καινούριο έθνος αναπτύσσεται μέσα στη ρομποτική σάρκα του παλιού. Προ των οφθαλμών σας μια νέα ελεύθερη ζωντανή ψυχή επανασυνδέει τα ζωντανά κέντρα του αμερικανικού σώματος. Στις 12 Γενάρη του 1967, στις 10 η ώρα το πρωί, στον αριθμό 1542 της Haight Str. οι Gary Snyder, Michael Bowen, Jerry Rubin, Allen Cohen και Jay Thelin θα διασκεδάσουν τον Τύπο και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σχετικά με τη Συγκέντρωση Των Φυλών του Human Be-In στο Polo Fields του Golden Gate Park. Οι πολιτικοί ακτιβιστές του Berkeley και η Γενιά της Αγάπης του Haight Ashbury θα ενωθούν μαζί με μέλη του νέου έθνους, που θα προσέλθουν από κάθε πολιτεία της χώρας. Κάθε φυλή νέων (η αναδυόμενη ψυχή του κράτους) θα γιορτάσει και θα προφητεύσει την εποχή της απελευθέρωσης, της αγάπης, της ειρήνης, της φιλευσπλαχνίας και της ενότητας της ανθρωπότητας. Η νύχτα του διαδιδόμενου φόβου του αμερικανικού αετού πέρασε. Αφήστε τους φόβους σας έξω από την πόρτα και ενωθείτε με το μέλλον. Αν δεν το πιστεύετε, καθαρίστε τα μάτια σας καλά, για να δείτε".

3 σχολίασαν:

onar είπε...

Oraios!

Underground oso nten paei :)

Psyxedeliki arxaiologia?

Ανώνυμος είπε...

Τριγυρνώντας πρόσφατα ένας φίλος στο Σαν Φρανσίσκο μου είπε: στις γωνιές των πολυτελών ξενοδοχείων και των εμπορικών μια στρατιά αστέγων, χαρμάνηδων και υποτιμημένων περιμένει. Η αυγή και η δύση αυτής της πόλης είναι χαμένη στο παρελθόν και το παρόν βρίσκεται σε μια απροσδιόριστη ανισορροπία.

Δεν ξέρω σε τί ψυχότροπο είχε πέσει ο φίλος, αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να ανεβάσεις τις εκπομπές 1 έως 5 γιατί δεν είναι διαθέσιμες για τους φανς σου

/root

human cannonbal είπε...

ti einai re paidia
ayto to kommati to "delight
delight"
spaw to kefali mou

Δημοσίευση σχολίου