Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

4 Ήρθε Η Ώρα Του Ζαβιτσάνου: 006.Almost Cut My Hair

Download
Το καλοκαιρινό μεσημεράκι σίγουρα είναι ζεστό, ενίοτε καυτό, άλλες φορές υγρό,  πάντοτε όμως δοσμένο στα θανάσιμα αμαρτήματα της οκνηρίας και της λαγνείας. Ιδανικές ώρες για να αναπολείς, να σχεδιάζεις, να προσμένεις και να ερωτοτροπείς. Από την άλλη για τον Ζαβιτσάνο είναι η αιτία για να αφεθεί στο 10% του πεσσιμισμού που κουβαλάει. Να αφεθεί στην υπαρξιακή δίνη του αναστοχασμού πάνω στο Είναι και το Μηδέν. Εξάλλου, πάντα θα θυμάται "τον θάνατο τ' απομεσήμερο". ΥΓ. Στη φωτογραφία η "θεία Λισμπέθ" με τον ανηψιό του Ζαβιτσάνου, Τόμμι, σε κοινοβιακή κατασκήνωση στο Γούντστοκ της Νέας Υόρκης, τον Αύγουστο του 1970. Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από το τριήμερο της "ειρήνης, της αγάπης και της μουσικής".

4 σχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα η υγρασία ήταν 32%... Την πήγες 86% μωρό μου... Αλλά εκεί που σφουγγαρίζαμε τα πατώματα έβαλες την ξυνόγρια στο τέλος και θα κάνει να βρέξει 5 μήνες τώρα...

Μωρό μου...

Ανώνυμος είπε...

Ααα oi beacon street union ήταν εξαιρετική επιλογή σε μια εξαιρετική εκφώνηση

Μωρό μου...

vas είπε...

"Να αφεθεί στην υπαρξιακή δίνη του αναστοχασμού πάνω στο Είναι και το Μηδέν. "

τρεχει η ΣΥΡΙΖιλα απ τα μπατζακια σου....

Ανδρέας Ζαβιτσάνος είπε...

Αξιοσέβαστε Υπαρχηγέ μας, γνώριζα πως και σε εσάς αρέσει το υγρό στοιχείο. 'Αλλωστε η επαρχία του Βόρειου Σε Τσουάν, όπου ενδελεχώς μαθητεύσατε πάνω στις αρχές του μαρξισμού-λενινισμού με τη βοήθεια του Μεγάλου Δάσκαλου Σου Μι Γιν, είναι γνωστή για το μεγάλο ετήσιο ποσοστό υγρασίας επί του συνόλου της Λαϊκής Δημοκρατίας. Έχει εμφάνως ποτίσει πάνω σας...Από την άλλη οι κουβάδες από την "ξινόγρια" ήταν μονάχα για πάρτη σας, αφού τόσο πολύ λατρεύετε να μισείτε την εν λόγω γριά.

Η τρυφερότητά σας με συγκινεί...Μωρό μου...

Φίλε βας, σύντροφοι-συναγωνιστές από την Κουμουνδούρου μού εκμυστηρεύτηκαν προχθές τα εξής: Σύντροφε Ζαβιτσάνε, ο ΣΥΡΙΖΑ σού οφείλει πολλά. Ο σύντροφος Αλέξης θέλει να γίνεις ο νονός του νεότοκου γιού του.

Αγαπητέ βας, δάκρυσα από την τιμή, όμως κατηγορηματικά σημείωσα ότι παραμένω ένας ΑΝΕΝΤΑΚΤΟΣ, ένας ταπεινός φίλος της Αριστεράς των οραμάτων, του Σοσιαλισμού και του Ούζου.

Δημοσίευση σχολίου