Σάββατο 14 Απριλίου 2012

5 Aνθρακωρηχείο: 021. Jesus Christ Superzombie

Download
Πόση σχέση μπορεί να έχει ο Τζεφιρέλι με τον Ρομέρο; Ποια είναι η βαθύτερη ουσία του χριστιανισμού; Το Πάσχα είναι μια -έστω συμβολικά- κανιβαλλιστική γιορτή; Που κολλάει ο Λένιν σε όλα αυτά; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα αλλά και σε άλλα πολλά ακόμα στους Νέους Φακέλους με τον Αλέξη Παπαχελά.

Κλικ στην εικόνα για την ευχετήρια κάρτα του σταθμού.

5 σχολίασαν:

Ανδρέας Ζαβιτσάνος είπε...

Είναι πια προφανές ότι η υποδιεύθυνση πράττει υπό την επήρεια του θεού Πανικού. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τη θεματολογία αυτού του "ανθρακωρηχείου". Η αποδοχή της ζομπιοποίησης, αγαπητέ, τι άλλο είναι, εκτός από παραδοχή της ιουδαϊκοχριστιανικής αφήγησης για την ύπαρξη του "μεσσία". Γιατί, φίλε "υλιστή", για να αποδεκτούμε την επιλογή της ζομπιοποίησης, έχουμε ήδη δεκτεί ότι ο άνθρωπος αυτός ανεστήθη, απλώς έτυχε να μορφοποιηθεί (για να το πούμε διαλεχτικά) σε ζόμπι. Δηλαδή, δεν μας ξενίζει το αναστάσιμο γεγονός, αλλά το εργαλειοποιούμε σε ό,τι μας συμφέρει. ΕΛΕΟΣ!

Ευκαιρίας δοθείσης, θα μεταφέρω τα τόσο επίκαιρα λόγια του εκλεχτού μου φίλου απ' τον ηρωικό Πόντο, Μιχαλάκη Μπακουνίδη:

...Θεοποιώντας τα ανθρώπινα πράγματα οι ιδεαλιστές καταλήγουν πάντοτε στο θρίαμβο ενός κτηνώδους υλισμού. Κι αυτό διότι το θείον εξανεμίζεται κι ανέρχεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον ουρανό, και μένει έτσι μόνη της πάνω στη γη, η κτηνωδία...Εώς σήμερα, ολόκληρη η ανθρώπινη ιστορία δεν ήταν τίποτ' άλλο παρά μια διαρκής αιματηρή θυσία αμέτρητων ανθρώπων προς τιμή κάποιας ανελέητης αφαίρεσης: θεός, πατρίδα, κράτος, δίκαιο, ελευθερία, ΖΟΜΠΙ, κλπ...Οι θεοί των ειδωλολατρών δεν ήταν ακόμα η άρνηση των αληθινών πραγμάτων. Ήταν μόνον μια φαντασιωτική υπερβολή τους...

Δεν έχω ακόμη αποδείξεις, είναι αλήθεια, αλλά από τις βάσιμες ενδείξεις που βρίσκονται στη διάθεση μου, δύναμαι ν' αναφωνήσω:

Ο ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΣ.

ΥΓ. Ο Φέλα Κούτι σε μάρανε.

vas είπε...

απο σενα περιμενα λογω των ημερων κατι σε Κονιτοπουλους....

Ανώνυμος είπε...

You are not the Messiah. You are a very naughty boy!

Ανώνυμος είπε...

Do I have English speaking listeners? Omg!

@vas παίζει ο βα.αλ. Κονιτόπουλους;;; Σε πειράξανε οι χαλασμένες ρακές εκεί στο βορρά του νησιού;

@ζαβέ μου

α. είπα να τη δω λίγο της πιότητας και γω και έριξα εναν φέλα έτσι αντί για βεγγαλικά την ανάσταση.

β. τα ζόμπι στέκονται υπεράνω των ακροβατισμών σου αγαπητέ. Δεν υπάρχει καμία εργαλιοποιήση, υπάρχουν μόνο γεγονότα που ο στείρος διαλεκτικός υλισμός σου απότοκος του ινστιτούτου Λεμονόσοφ αρνείται να δει και να τα εξηγήσει με όρους ταξικού ανταγωνισμού μένωντας σε σχήματα ιστορικά παροπλισμένα; Γιατί φίλε μου αν ο διαλεχτικός υλισμός δεν είναι σε θέση να εξήγησει τα ούφο, τα ζόμπι, τους εξωγήινους, την αυτοανάφλεξη, τα πόλτεργκάιστ και τον Κθούλου δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τίποτα.

Και φυσικά μόνο η ένταξη στις γραμμές των Πεφωτισμένων Ηγετών του Διαλεχτικού Υλισμού μπορεί να δώσει αυτά τα όπλα.

Μέχρι τότε μέινε εσύ να αναλώνεσε σε συνελέυσεις στου Γκίνη.

Εμείς μιλάμε κατευθείαν με τουλάχιστον 8 παράλληλα σύμπαντα που έχουν ήδη πραγματώσει τον κομμουνισμό.

(Ντάξει λέμε που να έπαιρνα και ναρκωτικά...).

ΥΓ. Τώρα σοβαρά δεν σάρεσε η Zombina and the skeletones? Η οποία ειναι αυτη; http://www.synthema.ru/uploads/posts/2009-04/1240931780_zombina01.jpg

Αντρέ Ζαβέ είπε...

Ε λοιπόν, το παραδέχομαι. Με τη Ζομπίνα είχαμε δει μαζί το Ηβιλ Ντεντ το δύο. Με τους Σκέλετονς δε, είχαμε κάνει δεύτερα φωνητικά σ' ένα λάιβ του Κονιτόπουλου τον Δεκαπενταύγουστο του '93 στο πανηγύρι της Αντίπαρου ( η Ζομπίνα είχε πάει να προσκυνήσει στην Τήνο). Ωραία παιδιά!

Τι μου θύμισες τώρα! I walk with a Zombie, με σαντούρι και τον Κονιτόπουλο πρώτη φωνή να χτυπιέται.

Κρίμα που δεν το ηχογράφησα. Ήταν σχεδόν ισάξιας ποιότητας με το Φέλα που 'ριξες.

ΥΓ. Ειλικρινά, χόρευα, ενώ άπλωνα τα ρούχα στο μπαλκόνι.

Δημοσίευση σχολίου