Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

8 Ο Charlie Parker Στο Ξενοδοχείο Ιδιοφυϊα: 019.Τα Συνεταιρικά

Download
Στην ιστορία της jazz τα "συνεταιρικά άλμπουμ" είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Περιστασιακά jam session, συνεταιρικές μπάντες, επανασυνδέσεις, πολλές συναντήσεις που απέτυχαν και άλλες που πέτυχαν και άντεξαν στο χρόνο... Εδώ επιχειρώ μια μικρή περιήγηση σε αυτό το κεφάλαιο προσπερνώντας κάποιες πολύ γνωστές συνεργασίες και δίνοντας έμφαση σε κάποιες λιγότερο γνωστές. Καλή ακρόαση!.

8 σχολίασαν:

cognord είπε...

Ω! τρανέ διαχειριστή, ακόμα περιμένω ένα email...

vas είπε...

γυρισα μετα απο μια δυσκολη μερα με πολυ δουλεια και απογευματινη μπαλιτσα.κομματια σωματικα και πνευματικα. εβαλα ενα κοκκινο. Ειναι 8 το βραδακι, και τα νευρα δεν αντεχουν βραδυνο πρετεντερακο...ΚΑι να μια ιδεα. Να συντονιστω στο ραδιο μπας και ανεβηκε καμμια εκπομπουλα. Και τσουπ φρεσκο πραμα απ τον πατερουλη.

Μικρες χαρες της ζωης.....

Ανώνυμος είπε...

What that's it???? Just when we started warming up..
Even so, good music although the "tripiest" jazz song is up to debate :)!

daddy-o είπε...

Cognord... Δεν είμαι εγώ ο τρανός διαχειριστής, εγώ είμαι η αριστερή αντιπολίτευση του τρανού διαχειριστή! Άντε, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας εδώ μέσα. Θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για τα περαιτέρω...

Vas... Έτσι είναι αγόρι μου, το radiodada σκέφτεται τον σκληρά εργαζόμενο μηχανικό, τον ποδοσφαιριστή που ιδρώνει τη φανέλα, την φτωχή νοικοκυρά, και στέκεται δίπλα τους τη στιγμή της ανάγκης. Σ'ευχαριστώ για την (συστηματική) ακρόαση!

Ανώνυμε... Εγώ τώρα σε ποιά γλώσσα να σου απαντήσω??? Από τα λεγομένά σου καταλαβαίνω ότι τουλάχιστον είχες δίπλα σου κάποιον που καταλαβαίνει ελληνικά. Ως εκ τούτου: καλωσήρθες στο "ξενοδοχείο ιδιοφυϊα" και ευχαριστώ για την ακρόαση. Το ποιό κομμάτι κερδίζει τον τίτλο του "tripiest jazz song" είναι όντως αντικείμενο μεγάλης συζήτησης. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το συγκεκριμένο κομμάτι του Charles Davis είναι σίγουρα ανάμεσα στα πρώτα δέκα!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ;! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ lINK Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ...ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;

A Sperm Race Winner είπε...

Ανώνυμε γεια χαρά
Λοιπόν το πρόβλημα που σου παρουσιάζεται πιθανόν έχει να κάνει με τα cookies του browser σου και μάλλον έτυχε να μπεις σε κάποια φάση όπου γινόντουσαν εργασίες συντήρησης στον server του σταθμού με αποτέλεσμα να έχει αποθηκευτεί η σελίδα χωρίς τους audio player που θα έπρεπε να βλέπεις όπως όλοι οι υπόλοιποι. Δεν ξέρω τι browser χρησιμοποιείς αλλά κάποιοι (π.χ. Opera) κρατάνε στην μνήμη τους παλιές εκδοχές της σελίδας. Αν δεν είσαι εξοικιωμένος με όλα αυτά και δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ στείλε μου ένα mail κάνωντας κλικ εδώ για να δούμε τι ακριβώς παίζει.

Αυτά από εμένα.
Περιμένω νεότερά σου
Καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενοι μου παραγωγοι του radiodada,
σας ακουω οποτε ανεβαζετε νεες εκπομπουλες και συχνα πυκνα και σε επαναληψη.
θα ηθελα να σας πω οτι πολυ μου αρεσει το ραδιοφωνο σας και χαιρομαι που υπαρχει και το εχω προτεινει και σε ενα σωρο φιλους μου. τελος, το στησιμο της σελιδας μου φαινεται πολυ ομορφο. καλη συνεχεια
α, και επισης σκεφτομουν οτι μπορει να περνατε εξω απο το σπιτι μου και να σας ακουω και να ειστε εσεις που ετοιμασατε αυτην την εκπομπη και κανεις μας δεν το γνωριζει, εχει πλακα κ αυτο..

daddy-o είπε...

Ανώνυμε/η... Απλά σ' ευχαριστούμε πολύ για αυτό το πολύ όμορφο σχόλιο! Αν μένεις προς την δυτική μεριά της πόλης μπορεί όντως εσύ να μας ακούς και εμείς την ίδια στιγμή να περνάμε έξω από το σπίτι σου, και κανείς μας να μην το γνωρίζει...

Δημοσίευση σχολίου