Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

8 Aνθρακωρηχείο: 017.The Job Makes The Man Don't Hit Heavily The Beads

Download
Εργασία και χαρά... μια εορταστική εκπομπή του ανθρακωρηχείου που τιμά την σκληρή εργασία. Χωρίς πολύ λόγια στρωνόμαστε στη δουλειά... Σταχάνωφ ζεις, εσείς μας οδηγείς.

8 σχολίασαν:

StormRider είπε...

Ε-Κ-Π-Ο-Μ-Π-Α-Ρ-Α

Τελικά η επιστροφή σου στην εργασία ωφελεί εμάς, τους ακροατές σου, άρα την πραγμοποίηση της προλεταριακής κουλτούρας, άρα τη συγκρότηση της τάξης μας, άρα την επανάσταση, άρα στην κοινωνία. Γι' αυτό σου λέω:

"Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες // η δουλειά κάνει τους άντρες // το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί"

:)

ΥΓ.1 Δύσκολα βρίσκω στιχάκια, όπως τα παραπάνω, που να μισώ κάθε λέξη τους. Πολύ εύστοχα αυτά που είπες στην αρχή.
ΥΓ.2 Έπαιζαν κάποια κολλήματα στον ήχο. Ίσως να φταίει και το codec μου

Tsiou είπε...

Αααα... το καταφχαριστιθήκαμαν... Ωραία εξέπεμψες στα αυτιά της εργατιάς για άλλη μια φορά κολόπαιδο. Ελπίζωμαν να παν καλά τα πράματα γενικώς και ειδικώς... Σε χαιρετώ σε γαμώ και σε υποστηρίζω.

arbeit macht frei είπε...

μπάρα (από το εκπομπάρα). Αν και δεν την άκουσα όλη ακόμα.. πάω για δουλειά....(που ελπίζω τουλάχιστον να την πληρωθώ)


και μια απορία: Αν η δουλειά κάνει τους άντρες, η απλήρωτη δουλειά, ποιους κάνει; Την εποχή της δουλοκτησίας ήταν "προνόμιο" του σκλάβου. Μέχρι τώρα παραμένει οικιακό καθήκον της γυναίκας. Πλέον η απλήρωτη, η πληρωμένη με ψίχουλα, εργασία, είναι δικαίωμα όλων μας. Για τη σωτηρία της πατρίδας, της δημοκρατίας και των τραπεζών. Χαζοί, μπορούμε

daddy-o είπε...

Κανονικά θα έπρεπε να σου αφήσω ένα σχόλιο για την εκπομπή (η οποία, εξαιρουμένων κάποιων τεχνικών προβλημάτων, ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ) αλλά όταν το μυαλό κατακλύζεται από χιλιάδες "γιατί", μου φαίνεται άχαρο.
Οπότε φίλε βα.αλ.... σε αγαπάμε, σε υποστηρίζουμε και περιμένουμε να γυρίσεις γρήγορα από "την γη της μεγάλης στεναχώριας"!

Ανώνυμος είπε...

Γεία σου Βασίλη με τις εκπομπάρες σου .Την άκουσα 2 φορές στη δουλειά έτσι για να μπω στο κλίμα και άλλη μια πριν λίγο.Πολύ καλή με κοφτερες εκφωνήσεις και κυριώς μουσικάρες από ένα μεγάλο φάσμα(και punk και country και blues και όλα τα καλά) .Βέβαια πάλι δεν έβαλες Woody αλλά ας είναι.Περιμένω με ανυπομονεσία την επόμενη
Σου εύχομαι να είσαι γερός και δυνατός
Σπύρος

Έφη Τάδε-Ζαρατούστρα είπε...

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι η μισθωτή εργασία, εκτός από 'Θάνατος', μπορεί να είναι και έμπνευση για πολύ καλές εκπομπές... (μήπως γιατί 'συγκροτεί τον άνθρωπο', όπως κάποτε είχες πει ότι 'δεν ήθελες, αλλά όφειλες να παραδεχτείς'; -σε δίνω τώρα, χεχεχε...)

Ζήτω η κοινωνία του dada ακροάματος!...

vas είπε...

δε θα συμφωνησω οτι καμμια εργασια δεν ειναι ευχαριστη, απλως εχω παρατηρησει οτι οσο ποιο ποθητη και ευχαριστη ειναι μια εργασια τοσο καλλιτερα αμοιβεται κατι το οποιο αντιβαινει βεβαιως βεβαιως το νομο περι προσφορας ζητησης....
Τελοσπαντων να συμπληρωσω τα 2 ασματα απο κατω...

http://www.youtube.com/watch?v=PtgSvlfGFJc

http://www.youtube.com/watch?v=OHwdMvBI-mM

πακιμποη είπε...

βα.αλ. παρε κι απο μένα αυτό...
http://www.youtube.com/watch?v=eD3tUJS6ktk&feature=related

τώρα που κανω νταουνλοουντ τις εκπομπες σας σας ακουω όλους καλύτερα. αλλά σε εσένα εντριφώ...
τσηρς

Δημοσίευση σχολίου