Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

4 Ο Charlie Parker Στο Ξενοδοχείο Ιδιοφυϊα: 018.The Dirty Groove (Mέρος 1ο)

Download
Μιας και πρόσφατα συμπληρώθηκε ένας χρόνος "επίσημης" λειτουργίας του Radiodada είπαμε να το γιορτάσουμε λίγο. Ανοίξαμε λοιπόν με τον Charlie το ξενοδοχείο εχθές το βράδυ και καλέσαμε όλα τα λαϊκά παιδιά της soul jazz σκηνής να γκρουβάρουν μέχρι το ξημέρωμα!

4 σχολίασαν:

The freebarberscut είπε...

Αυτό το "Judo" μας έβγαλε knockout ξάδελφε!!!! :-)

Ανώνυμος είπε...

Να το χαιρόμαστε το Radiodada, Πατερούλη, και το ξενοδοχείο του φυσικά! Προσωπικά σχεδόν χόρευα με τους ήχους του Pcychedelic Sally! Αν γκρουβάρουν έτσι όλη νύχτα τα παλικάρια, θα σας φέρουν τους μπάτσους οι γείτονες. Πάντα τέτοια!!!

ΥΓ Ας σοβαρευτούμε: είναι καιρός να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε, αφήνοντας στην άκρη τις γκρουβιές και οτι μας έφερε σε αυτή την κατάσταση. Η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς πρέπει να τελειώνει.
Blaue Reiter

vas είπε...

τελικα λες να χε δικιο ο ανατολακης για τους αεροψεκασμους?? Ακουσα την εκπομπη και μ αρεσε!!!
Γιατρε ανησυχω....

daddy-o είπε...

Freebarberscut... Και να σκεφτείς ότι αυτά τα έπαιζε το 1956 ο μάστορας, όταν όλοι οι άλλοι "έτρωγαν βαλανίδια"! Ενημερωτικά πάντως, αυτός που παίζει κιθάρα στο Judo Mambo είναι ο , μάλλον άγνωστος αλλά εξαιρετικός, Thornel Schwartz.

Blaue Reiter... Καλώς τον! Καιρό έχουμε να τα πούμε... Σύντροφε το Psychedelic Sally σε αυτή την εκτέλεση είναι μια γκρουβιά που τη συνιστούν 29 διοργανωτές πάρτυ εδώ και δεκαετίες! Κατά τ'άλλα έχεις και πάλι δίκιο: η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς πρέπει να τελειώνει γιατί όπως είπε και ο αγαπητός "Φύρερ" κινδυνεύουμε να γίνουμε η Κούβα της Μεσογείου!!!

Vas... Τι υπονοείς; Ότι ο μεγάλος διανοητής Γιώργος Ανατολάκης δεν είναι αξιόπιστο πολιτικό πρόσωπο; Φυσικά και γίνονται αεροψεκασμοί!

Δημοσίευση σχολίου