Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

7 Και Τα Αυτιά Έχουν Τύχη: 010.My Winter Jacket

Download
Στο μυαλό μου αρκετές φορές οι μουσικές και τα ρούχα συνδέονται με έναν «ιδιόμορφο τρόπο» και νοητά υπάρχει μεταξύ τους μια «κοινή χρήση». Αυτός μπορεί να είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο κάθε χρονιά πρώτα «κατεβαίνουν» τα χειμωνιάτικα απ’ τη δισκοθήκη μου και μετά τα χειμωνιάτικα απ’ την ντουλάπα μου.
Μια εκπομπή φτιαγμένη απ΄ τα πιο ζεστά και οικεία μου «χειμερινά jazz ενδύματα». Καλό μας χειμώνα, καλή ακρόαση και σάλα με ηχεία.

7 σχολίασαν:

Tsiou είπε...

Αχ Ντιλάιλα...

Tsiou είπε...

Αυτό είναι που μου την βιδώνει με την τζαζ... Τι Ντιλάιλα, γιατί Ντιλάιλα; Και Καβουρόψιχα να το λέγανε το κομμάτι τι διαφορά θα έκανε; Δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι πως, σκέψου πόσο μπροστά θα ήταν το κομμάτι αν στο τέλος έβγαινε ο Μανώλης ο Αγελόπουλος και έλεγε ένα Αχ Ντιλάιλα... Σκέψου. Αυτό με τα σαλιγκάρια πάντως το καταλαβαίνω.

daddy-o είπε...

Λοιπόν άκουσα την εκπομπή μετά από μια αρκετά κρύα βόλτα αυθημερόν στη Χαλκίδα και ήρθε και έδεσε! Πραγματικά πολύ καλή εκπομπή κυρ-Καναλάρχη: εξαιρετικές επιλογές, ωραία "ροή", στήσιμο, κοουτσάρισμα, τα πάντα όλα... Μοναδικό "παράπονο": στο Manha De Carnaval θα προτιμούσα την εκτέλεση του Dexter Gordon. Είναι σαφώς καλύτερη και περισσότερο χειμωνιάτικη, στα δικά μου αυτιά πάντα. Καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Μόλις είδα τον τίτλο της εκπομπής πόνταρα σε δύο ονόματα, Coleman Hawkins και Kenny Burrell. Και πήγα άμεσα ταμείο!

A Sperm Race Winner είπε...

Αγαπημένο μου-περήφανο-κουφό-πτηνό- Τσίου
Το κομμάτι "Ντιλάιλα" (αγγλιστί "Delilah") όπως αναφέρεται άλλωστε και στην εκπομπή προέρχεται από μία ταινία με τίτλο "Σαμσόν Και Δαλιδά" (επίσης αγγλιστί "Samson & Delilah"). Το κομμάτι λοιπόν εβαπτίσθει τοιουτοτρόπως αναφερόμενο στην ηρωίδα της ταινίας. Το ίδιο δηλαδή θα συνέβαινε αν η ταινία λεγόταν για παράδειγμα "Μπάμπης Και Αγλαϊα". Για σκέψου..."Αχ Αγλαϊα"...
Κομμάτι που επίσης θα απογείωνε με τη φωνάρα του ο Μανώλης Airways...ο μοναδικός άλλωστε καλλιτέχνης που αναγνωρίζει το Radiodada με το επίθετο Αγγελόπουλος. Άντε να συμπεριλάβω και την Γιάννα γιατί ντύνεται με το στυλ του μέγα λαϊκού βάρδου...
Πραγματικά αγαπημένε μου φίλε θα ήθελα να κλείσω αυτό το κόμεντ λέγοντας "όπως και να χει σ' ευχαριστώ για την ακρόαση"...άλλα όπως καταλαβαίνεις αυτό θα ήτο ατυχές.
Ως εκ τούτου σε καταλαβαίνω και συμπάσχω.
Σε φιλώ στο ράμφος
O φίλος σου Τσουτσουλομύτης

Daddy-Ο
RadiodadaBet - Πληρώνει Αμέσως!
Λίγα βάζετε-Πολλά παίρνετε!
Κανείς δεν έχασε ακούγωντας Radiodada!
Γεια σου Ντάντυ.
Καταρχήν χαίρομαι που η εκπομπή ήρθε και έδεσε με αυτή την κρύα μέρα που περιγράφεις. Ένας λόγος άλλωστε που φτιάχθηκε ήταν και ένα ψ...κρυο που έφαγα προσφάτως μονώνοντας μία στέγη (τρελή έμπνευση και σύνδεση ε?)
Όσο αφορά τις μουσικές τι να πω ρε πατερούλη! Επιτέλους τα βρήκαμε και κάπου! Συγκράτησε την ημερομηνία για να την γιορτάζουμε κάθε χρόνο.
Την εκτέλεση του Manha De Carnaval του Gordon πραγματικά την αγνούσα.
Την άκουσα λοιπόν και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πιο χειμωνιάτικη απ' αυτή του Getz.
Παρ' όλα αυτά φίλε αν ξαναέκανα την εκπομπή πάλι του Getz θα έβαζα καθώς με κάποιες εκτελέσεις τι να κάνουμε...δένεσαι μια για πάντα.
Θυμάσε εκείνο το κλιπάκι όπου η «κυρία Κλύνν» έτρωγε κάτι ανάστροφες σφαλιάρες για το αποσμητικό Fiori.
(http://www.youtube.com/watch?v=gJzB73XDJas)
Έτσι κι εγώ.
Δεν θα άλλαζα τον Stan Getz με τίποτα!
Άντε καλή συνέχεια γιατί με έπιασε η μαλακία

vas είπε...

ευγε ομορφες πενιες....
Θα την κανακουσω ΤΑΧΙΣΤΑ ελπιζω και το ΣΚ μπροστα απ το τζακι (ελπιζω με παρεα κανενα μεζε απ το χερακια της Grandmother-O).

Ηλιάνα είπε...

Πολύ, πολύ ευχαριστώ για τα ωραία χειμωνιάτικα ακούσματα. Περιμένω να μου κάνεις κι εμένα αφιέρωση σε κάποια επόμενη εκπομπή, χεχεχε!

A Sperm Race Winner είπε...

Vas
Χαιρετίζω τον πιο κοιλιόδουλο ακροατή του σταθμού.
Αγόρι μου-τσολιά μου:
Αν ανατρέξεις στα σχόλια που αφήνεις κατά καιρούς στις εκπομπές του σταθμού θα διαπιστώσεις ότι οι ακροάσεις σου συνήθως συνοδεύονται με χοιρομέρια/μπριζολίκια/μεζεκλίκια/ άντε κι όταν τουμπανιάσεις από όλα αυτά πίνεις και κανένα μοχίτο έτσι για την κουλτούρα και τη χώνεψη...
Δηλαδή λέω...μήπως να το γυρνάγαμε σε RadioMasa να χεστούμε και στο τάλαρο?
"Όχι αυτά ρε τα φαγιά!"

Ηλιάνα
Γεια σου φιλενάδα
Καλώς την. Και αφιέρωση και αφιέρωμα και ότι τραβάει η ψυχή σου...ότι γουστάρει το "απόδημο ελληνικό ακροατήριο"
Thanks για την ακρόαση και χαίρομαι που σου άρεσε η εκπομπή.
Φιλιά

Δημοσίευση σχολίου