Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

4 Και Τα Αυτιά Έχουν Τύχη: 009.My New Soul Is Beating

Download
Μία ωριαία μουσική διαδρομή με κάποιες από τις πιο αγαπημένες στιγμές από την “αναβίωση” της soul & funk σκηνής της τελευταίας δεκαετίας.
Καλή ακρόαση και σάλα με ηχεία.











4 σχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίος ο σχολιασμός για τις ανεβαστικές μουσικές που διάλεξες!!!! Ένα κι ένα τα τραγούδια...Διονυσιακό το WAR

Ανώνυμος είπε...

Ti gamato to videoclip. Pio oraio ki apo to tragoudi

kapo είπε...

Αυτή την εκπομπή μας την είxες τάξει μερικούς μήνες πριν και προσωπικά την καταευxαριστήθηκα!

Να περιμένουμε και μια εκπομπή στο μέλλον με αυτούς που ανακάτεψαν τη funk, τη soul και όλα τα περιφερειακά με την electronica;(Chriss Joss, Shawn Lee, Gramatik,......)

Καλή συνέxεια!

A Sperm Race Winner είπε...

"Διπλή" Ανώνυμη Αγαπημένη
Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου λέει...αλλά εντάξει ξέρω από πρώτο χέρι ότι αρκετά tracks της εκπομπής είναι απ' τα αγαπημένα σου.
Τώρα όσο γι αυτό που γράφεις για το βιντεάκι και το κομμάτι χμμμ...θα ψιλοδιαφωνήσω καθώς ο καλύτερος τρόπος "θέασης" τους είναι να τα δεις χωριστά. Εγώ όταν πρωτοάκουσα το κομμάτι μου άρεσε αρκετά και τότε δεν ήξερα την ύπαρξη του video clip. Από τότε όμως που είδα το κλιπάκι κάθε φορά που ακούω το κομμάτι μου σκάει πάντα στο νού η φατσα αυτού του τρελού τροχόμπατσου...
Anyway. Thanks για την ακρόαση

Kapo
Καλώς τον.
Γεια σου φίλε kapo. Χαιρόμαι πολύ που σε ξαναβλέπω στα λιμέρια μας και ακόμα περισσότερο που σου άρεσε η εκπομπή. Να 'σαι καλά.
Σχετικά τώρα με την εκπομπη που αναφέρεις με το ανακατέμα της soul/funk σκηνής με την electronica - ωραία ιδέα -γιατί όχι? - είδομεν στο μέλλον...
Σίγουρα όμως εκτός απ' τους καλλιτέχνες που αναφέρεις σε μία τέτοια εκπομπή θα πρέπει να υπάρχει και ο μέγιστος Clutchy Hopkins ο οποίος έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Shawn Lee και στις αρχές του 2011 βρεθήκαν ξανά μαζί σε ένα πολύ καλό δισκάκι που δεν ξέρω αν έχει τύχει να το ακούσεις - το "World Of Funk" - αν όχι στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Εδώ ένα δείγμα απ΄το δίσκο:
http://www.youtube.com/watch?v=kqg6AqyZIbs&feature=related

Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και thanks για την ακρόαση

Δημοσίευση σχολίου