Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

6 Και Τα Αυτιά Έχουν Τυχη: 006.Rastones

Download
Μία ιντερκούλερ εκπομπή που εκπέμπει στα 50.000btu, υπό τους ήχους και τους τόνους της ραστώνης (όπως άλλωστε "λογοπαίζει" και ο τίτλος της) ή πιο απλά ότι καλύτερο κατάφερα να κάνω ένα αρκετά ζεστό αυγουστιάτικο μεσημεροαπόγευμα.
Καλή ακρόαση και σάλα με ψυγεία.

6 σχολίασαν:

Q είπε...

Παρόλη την Ραστώνη, την τρυφηλότητα και τη μαλθακότητα που εγκυμονούν αυτές οι μέρες, έκανες δουλειά.
Εύγε, οι διακοπές σου έκαναν καλό.

Αυτός ο μονότονος ήχος που ακουγόταν σας βιομηχανικό χαλί, ήταν ανεμιστήρας ή αιρκούλι;;;

vas είπε...

τη δροσια σου να χουμε....

A Sperm Race Winner είπε...

Q
Σ᾽ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά εμείς οι συβαρίτες ραδιοφωνικοί παραγωγοί δεν έχουμε ανάγκη από διακοπές.

Υ.Γ. Ο μονότονος ήχος που αναφέρεις προέρχεται από το 50ευρω που τσιγκουνεύεσαι να δώσεις στον ορυλά. Ακού εκεί ανεμιστήρες και ερκούλια μέσα στην αίθουσα ηχογραφήσεων του ραδιομεγάρου...τσ.τσ.τσ...


Vas
Καπετάνιε μου thanks για την ακρόαση.
Καλά να περνάς

vas είπε...

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ αποτελεί την ταφόπλακα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και ενημέρωσης». Συμπληρώνει ότι οι πρώτοι κερδισμένοι από το νέο σχέδιο θα είναι οι ιδιώτες ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, «που τρίβουν τα χέρια τους, καθώς θα επωφεληθούν από τη διαφημιστική πίτα που αποδεσμεύεται από τη συρρίκνωση των δημόσιων μέσων ενημέρωσης».

A Sperm Race Winner είπε...

Καπετάνιε μου σκέφτηκα διάφορα ως απάντηση στο σχόλιο σου αλλά τελικώς θα καταλήξω στην αντίστοιχη δήλωση του προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λάος κου Καρατζαφύρερ η οποία λέει τα ακόλουθα:
"Ζητἀμε να σταματήσει πάραυτα το χαράτσι που πληρώνουμε στο λογαριασμό της ΔΕΗ για την ΕΡΤ, καθώς και ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα χωρίς κομματική κηδεμονία και κακοδαιμονία"

vas είπε...

μ αρεσεις γιατι ξερεις και καλοτρως....

Δημοσίευση σχολίου