Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

4 Aνθρακωρηχείο: 013.Lucky 13

Download
Κάθεσαι κάτω από ένα δέντρο, σου πέφτει ένα κλαρί στο κεφάλι. Κάθεσαι σε ένα κλαρί, σου πέφτει άλλο κλαρί. Βάζεις αδιάβροχο, έχει ήλιο, πας με σορτσάκι, ρίχνει τα κέρατα του. Διαβάζεις ένα βιβλίο 800 σελίδων και έχει μάπα τέλος, βάζεις να δεις το Τzameti 13 και βλέπεις το remake. Παίρνεις 15 τηλέφωνα και δεν το σηκώνει κανείς, σε παίρνουν 25 φίλοι σου και καθαρίζεις την καμινάδα. Πας να φτιάξεις κεικ, σπας 5 αυγά και το 6ο είναι κλούβιο. Και είναι 3 τα ξημερώματα. Έχεις φαγούρα στην πλάτη, πας να ξυστείς στον τοίχο και σπάει ο καθρέφτης. Σου κόβει το πόδι. Στο ΕΚΑΒ δεν το σηκώνουν. Λερώνεις το πάτωμα που μόλις καθάρισες. Ζεις στην Ελλάδα, το 2011, με πρωθυπουργό το Γ.Α.Π.

Πατάς το κουμπί αυτής της εκπομπής και νομίζεις ότι θα ακούσεις καλή μουσική..

4 σχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα πήγαν να μου πουλήσουν περιοδικό που λεγόταν Buisnessman Punk, στη σχολη μου ζητησαν αποδειξεις και ονοματα για οτι μαλακιες και ψεματα τους ελεγα τοσα χρονια κι εγω ακομα φαντσιώνομαι να γινω μέρος ενος τεραστιου σκατού που δε θα μπορει να το συμπαρασυρει το καζανακι της κοινωνίας. Ζω στην γερμανία του 2011, με καγκελαριο τη Μερκελ. Παταω το κουμπι και

vas είπε...

αν καταλαβα δηλαδης εδω ειναι η εκπομπη για τα γκαντεμικα αυτια?

A Sperm Race Winner είπε...

1. Απλά αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν συμπληρώσεις την εξακοσιοστή εξηκοστή έκτη εκπομπή...

2. Τι γκαντέμης αυτός ο Stiv Bators-καλά μιλάμε για εξαιρετικό φινάλε! Όποιου του μέλλει να πνιγεί...

3. Ο Captain, ο Burnside και οι Dream Syndicate οι πιο ωραίοι σου γκαντέμηδες (και οι "Eels" -που αν και δεν μου κόλλησαν με τα υπόλοιπα- μου άρεσαν)

4."Κάναμε ενάμιση μήνα περιπου να μπούμε στο στούντιο?" τι λες ρε φίλε....ψψψψψψ
Φαντάζομαι ότι αντίστοιχο χρόνο σας πήρε να μπείτε και στο δωμάτιο σας? ε?

Ανώνυμος είπε...

1. 'Οταν φτάσω 666η εκπομπή θα είμαι διάσημος. Λεφτά, κόκες, λιμουζίνες, γυναίκες και ο πάκιμπου.

Τότε λοιπόν, θα κάνω ένα αφιέρωμα στον Ρόμπερτ Τζόνσον για να τον ενημερώσω ότι δεν πούλησε σε καλή τιμή την ψυχή του στο διάβολο.

2. Για τον Στηβ τι να πεις, άστο καναλάρχα μου, καλιά σε μας που η τύχη τρέχει από τα πατζάκια.

3. Όντως οι Eels λίγο άσχετοι (αν και κόλαγαν κάπως με το επόμενο) και μου αρέσαν και μένα... Και αυτός πάντως ο τύπος των Eels είναι πολύ γκαντέμης άνθρωπος.

4. Που να δεις πόσο μου παίρνει να μαγειρέψω...

Δημοσίευση σχολίου