Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

19 Και Τα Αυτιά Έχουν Τύχη: 002.Λέβελ Του

Download
Ο δρόμος έρχεται κατά πάνω μου ή εγώ τρέχω? Υποχωρεί το κτίριο ή εγώ ανεβαίνω με το ασανσέρ? Ώτα μου δεν έχουν καμία σημασία οι απαντήσεις σ' αυτά τα ερωτήματα... Σημασία έχεις πως τη βλέπεις εσύ κάθε φορά την κατάσταση. Έτσι λοιπόν αυθυποβάλλουμε τον ευατό μας ότι ανεβήκαμε επίπεδο (...καλά τρίχες κατσαρές μπορδοροδοκόκκινες...αλλά λέμε τώρα...). "Λέβελ Του" λοιπόν. Μία (άκρως!) πρωινή εκπομπή η οποία ευθύνεται αποκλειστικά για την κατιούσα που έχει πάρει η ακροαματικότητα της συναδέλφου Ελένης Μενεγάκη. Τέλος για την αποφυγή ανεπιθύμητων παρενεργειών, από τούδε και στο εξής θα σας επισυνάπτω (βλ."περισσότερα") και τις απαραίτητες οδηγίες χρήσεως της εκπομπής.
Αυτιά για την ώρα. Καλή ακρόαση και σάλα με ηχεία!



Οδηγίαι Χρήσεως

Ώρες ακρόασης: Αυστηρά πρωινές!
Κατάλληλη ένδυση: Από πιτζάμες μέχρι φόρμα εργασίας
Ενδεδειγμένο ρόφημα: Βότκα με γάλα ή εναλλακτικά αντί για γάλα χρησιμοποιήστε φυσικό χυμό πορτοκάλι
Κατάσταση εκφωνητή: Εξαιρετική πρωινή διάθεση ή οποία όμως καταπιέζεται ασυστόλως από το άγχος της εμφανούς απειρίας του. Καριόλικο μικροφωνάκι...που θα μου πας
Μουσική: Γκάζια να 'ναι κι ότι να 'ναι
Σχόλια-Παρατηρήσεις: Επιείκεια ώτα μου...επιείκεια

19 σχολίασαν:

windslab είπε...

κι έλεγα, ρωταγα δηληδη, που είναι αυτό το παιδί (λέμε τωρα..), μην είδατε τον χριστάκη μας; είχα να σε δω απο τότε που χοροπήδαγες στη θήρας πρωτοχρονιάτικα και δεν μας αφηνες να κοιμηθούμε!!!
τωωωρα κατάλαβα !!! ετοιμαζες την καινούρια σου εκπομπή ε ;;;
αντε καλά... ας το πιστέψουμε..... να σαι παντα καλά.... φιλιά στα μουτρα σου

A Sperm Race Winner είπε...

Κάποιο λάθος κάνετε μάλλον κύριε...
Σίγουρα με μπερδεύετε με κάποιον άλλον γνωστό σας καθώς δεν γνωρίζω τίποτα απ' όσα μου γράφετε...

Πάντως επειδή εμείς εδώ ακροατές ψάχνουμε και μου φαίνεστε συμπαθής τύπος, παραμείνετε συντονισμένος και σε κάποια επόμενη εκπομπή μου με λαϊκά άσματα θα σας παίξω και Χρηστάκη που γουστάρετε

Σας ευχαριστώ και σας ανταποδίδω τους ασπασμούς

Tsiou είπε...

Και χρηστάκη και χρήστντεμπεργκ και χριστίνα αγκιλέρα

Θεοφάνης είπε...

Πιάσε μια μπύρα και δύο αυγά μάτια με μπέικο...
Μερσί μποκού.

Q είπε...

Έκανα μαλακία, ΝΑΙ!!!!!.

Την άκουσα την εκπομπή, αλλα δεν είχα διαβάσει τις οδηγίες και την ακουσα ληγμένη.
Απόγευμα προς βραδάκι.
Τωρα καρτερικά περιμένω τις παρενέργειες.
ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vas είπε...

Αγαπητέ καναλαρχα,
Εύγε για την εκπομπή όντως ευχάριστη αν και ακολουθώντας της οδηγίες χρήσης την άκουσα πρωί με λουκουμάκι και ένα φλιτζάνι τουρκικό χαϊδεύοντας απαλά της κεχριμπαρένιες χάντρες. Μπορώ να πω ότι μου ορθέ λίγο γκαζωμένη, λίγο με ξεσήκωσε απότομα. Έτσι λοιπόν άκουσα τα φρέσκα κουλούρια που κόμιζε ο αγαπητός μπαμπακας, του οποίου η εκπομπή ήσαν βρε παιδί μου κάπως ποιο λαϊκιά σήμερον….
Την άκουσα όμως τη δικιά σου υστέρα, και εντόπισα πολλά αξιόλογα.

Τώρα αν μου επιτρέπεται βεβαία να προτείνω 2 πρωτοβουλίες μέσα από αυτό το βήμα.
1) αν είναι δυνατόν να βγαίνει ο σταθμός με υποστήριξη για real player. (να παίζει και από κινητό στο αυτοκίνητο!!!)

2) Γνωρίζοντας το υψηλότατο επίπεδο των αγαπητών συντελεστών αλλά και του κοινού που ακολουθεί αυτόν τον σταθμό και μιας και οι κινήσεις πολιτών είναι της μοδος θα προτείνω μέσα από αυτό το βήμα ένα «κίνημα για τη διάσωση του ελληνικού τραγουδιού» το οποίο θα αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις ώστε να διασωθούν οι λίγοι εναπομείναντες λαϊκοί καλλιτέχνες και κατά συνεπεία το λαϊκό μας τραγούδι. Έχω ήδη εντοπίσει κάποιες δράσεις και τις προτείνω ακολούθως!


- Δράση για την ενηλικίωση του Φοίβου Δεληβορια
- Δράση για την συνταξιοδότηση του Νιονιου
- Δράση για την αποπολιτικοποίηση του Γιώργου Νταλαρα
- Δράση για την σεξουαλική αποκατάσταση της Χαρούλας Αλεξίου
- Δράση για την δωρεάν χορήγηση αντικαταθλιπτικών στον Πλιάτσικα
- Δράση για τον καλλωπισμό του Βασίλη Παπακωσταντινου
- Δράση για την διεθνή προώθηση της Άννας Βισση
- Δράση για την υπογραφή υπουργικής απόφασης που θα απαγορεύει την αναπαραγωγή Χατζηγιαννη
- Δράση για την χορήγησης διαμονητήριου στο Πετρο Γαιτανο

Αυτά τα ολίγα…..

Q είπε...

Φίλε Vas δεν σε ξέρω αλλά θα είμαι αρωγός και χορηγός στις δράσεις αυτές, αρκεί να προστεθεί

- Δράση για τον διακτινισμό σε άλλο συμπαν του Λαυρέντη KnifeΡίτσα.

Έφη Τάδε-Ζαρατούστρα είπε...

Ωραιότατα... περάσαμε όντως στο λεβελ του, πρωί να κάνεις εκπομπή και αγουροξυπνημένος, σου κάνει και ωραία φωή, καναλάρχα μου! (και ωραία μέση...)

Λοιπόν, εγώ ακολούθησα τις οδηγίες και άκουσα πρωί, κάνοντας δουλειες, οπότε κύλησε και πιο αβίαστα το πρώτο μέρος, το πιο "βαβουριάρικο" - αυτή την κοπελίτσα τη Ριχαρδία δεν ήξερα, καλή ήταν...

Όπως φαντάζεσαι όμως, απόλαυσα περισσότερο το μέρος βου, εκεί που άρχισε ο φραμπαλάς δηλαδή, παλιός τε και νέος...
Θέση για το ποιος κάνει μεγαλύτερο δεν θα πάρω, εξάλλου πιστεύω ότι αυτά είναι ωραίο να τα βλέπεις περισσότερο με μια οπτική εξέλιξης. Θα απροσθέσω όμως, για να δούμε πώς όλα μπερδεύονται γλυκά, ότι τον αγαπημένο παππού R.L.Burnside (πέθανε το 2008), τον ανακάλυψε και τον έβγαλε τόσο καθυστερημένα στη δισκογραφία ο JOn Spencer των Blues Explosion και τα παληκάρια της Fat Possum, και ότι ο ίδιος μέχρι αυτή την ηλικία δεν είχε αναγνωρίστεί, σε αντίθεση με τον Muddy Waters, με τον οποίο -προσοχή, παρακαλώ- ήταν συγγενείς, μπατζανάκια ή κουνιάδοι δεν ξέρω πώς λέγεται αυτή η συγγένεια ακριβώς και συχνά είχαν "συναντηθεί" και μουσικά...

Αυτιά είχα να προσθέσω και σου εύχομαι να τα τερματίσεις όλα τα λέβελ...!

ΥΓ: Επίσης, "Όχι στην εκμετάλλευση Καλομοίρας από άνθρωπο", σύντροφοι..

kapo είπε...

Σπουδαίες μουσικές επιλογές!

Χάρηκα ιδιαίτερα με το τραγούδι που άνοιξε την εκπομπή. Το Brothers των Black Keys είναι ο καλύτερος δίσκος που άκουσα πέρυσι.

Αν μου επιτρέπετε μια διόρθωση, ο R.L.Burnside έφυγε το 2005. Το δε Goin´ Down South από τα στανταράκια στα ζωντανά των Black Keys.

Καλή συνέxεια!

Έφη Τάδε-Ζαρατούστρα είπε...

... σωστή η διόρθωση, το 2005 πέθανε ο R.L. Burnside, (εκ παραδρομής το λάθος...)
Thank you, kapo

A Sperm Race Winner είπε...

Tsiou
μη μου βάζεις ιδέες...

Θεοφάνη
δεν παίζει τέτοιο πρωινό εδώ.
Αν δεν απατόμαι όμως το σερβίρει ο Daddy στο ξενοδοχείο του σε πολύ καλή τιμή, αλλά άμα σου πω πόσο χρεώνει το δωμάτιο θα φύγεις τρέχοντας...

Q
Απ’ την επόμενη φορά θα έχω και τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης. ΝΑΙ!

Vas
εμ δεν φταίω εγώ αγόρι μου...με κομπολόγι, λουκούμι και τούρκικο καφέ μόνο αφιέρωμα στην Ουμ Κουλθούμ θα σου έκανε

Ποιος το χέζει το real player? Σε λίγο καιρό οι εκπομπές του radiodada θα βρίσκονται σε όλα τα περίπτερα της χώρας σε οικονομικό πακέτο 10 εκπομπών σε στικάκια usb.

Εξαιρετική η ιδεά σου για το κίνημα.
Λοιπον αναλαμβάνω προσωπικά την σύσταση του κινήματος το οποίο θα ονομάζεται ΚΙ.ΔΙΑ. (Κίνημα Διάσωσης Του Ελληνικού Τραγουδιού)
Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά και με τον Q και την Έφη, θα προσθέσω όμως λίγες ακόμα εξίσου σημαντικές μας δράσεις:
- Δημοσία δαπάνη η ευθανασία του Θεοδωράκη
- Να εξοριστούν σε διαφορετικές χώρες όλα τα πρώην μέλη των πυξ-λαξ για την μείωση των πιθανοτήτων επανένωσής τους

Έφη
Χαίρομαι που συμβάλω με τον τρόπο μου στην αποπεράτωση των πρωινών σου εργασιών. Καλά ότι ήμουν σίγουρος για την πρότιμηση σου στο «βου» μέρος, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το αναφέρω καν (αν και μ΄αυτό που κάνω τώρα το αναφέρω ε?...μπέρδεμα…anyway)
Λόγω του πρωινού της εκπομπής και για να μην υπάρχει πολύ μπλα μπλα δεν ανέφερα τα όσα ωραία στοιχεία παραθέτεις, άλλα και πάρα μα πάρα πολλά ακόμη, κάποια απ’ τα οποία όμως παραθέτω παρακάτω (όπως θα δεις άλλωστε) μιας και άνοιξε η κουβέντα.

Kapo
Καλώς ήρθες και χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν οι μουσικές της εκπομπής.
Για τον περσινό δίσκο των Black Keys ούτε λόγος. Και εγώ θεωρώ ότι είναι το καλύτερό τους album αλλά και μία απ’ τις καλύτερες κυκλοφορίες της τελευταίας δεκαετίας που έφτασαν τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά. Άλλωστε πήραν και grammy τα παιδιά φέτος!
Thanks για την ακρόαση

(εεεε όχι και...)Λίγες πληροφορίες
Λοιπόν μιας και το ανοίξαμε το θέμα να παραθέσω κι εγώ κάποια στοιχεία για τα δύο παπούδια κολλητάρια και οικογενειακούς φίλους Junior Kimbrough και Robert Lee Burnside.
Καταρχήν όντως και οι δύο τους άρχισαν να γίνονται ιδιαιτέρως γνωστοί λίγο πριν τον θάνατό τους και (όπως γίνεται συνήθως με αυτά τα πράγματα) πολύ περισσότερο γνωστοί άφου χαιρέτησαν τον μάταιο τούτο κόσμο.
Ο Kimbrough (ο οποίος πέθανε το 1998) έφτιαξε ένα στέκι στο Chulahoma (μέρος στην πολιτεία του Mississippi), στο οποίο όχι μόνο έπαιζε τη μουσική του ο ίδιος αλλά και φιλοξενούσε διάφορους γνωστούς μουσικούς και καλλιτέχνες και στο οποίο έπαιζε φυσικά και o Burnside. Λίγα χρόνια μετά το θάνατο του Kimbrough και ενώ τη λειτουργία του μέρους είχαν αναλάβει δύο γιοι του, το 2000 το μέρος έπιασε φωτιά και καήκε ολοσχερώς.
Στην εκτέλεση του «All Night Long» που ακούγεται στην εκπομπή, τύμπανα παίζει ο γιος του Kimbrough Kenny Malone ενώ το πενταβρώμικο μπάσο που ακούγεται παίζει ο γιος του Burnside Gary Burnside.

Επίσης μιας και αναφέρθηκες φίλε kapo στους Black Keys και την «εμπλοκή» τους με τους δύο αυτούς παπούδες. Το 2006 οι Black Keys κυκλοφόρησαν τον εξαιρετικό τους δίσκο «Chulahoma» (αφιερωμένο στον Kimbrough και το στέκι του) με διασκευές πάνω στα τραγούδια του.
Τον προτείνω ανεπιφύλακτα αυτόν τον δίσκο.

Τέλος (γιατί ξέφυγα) η εκτέλεση του «Goin Down South» που επέλεξα προέρχεται από το εξαιρετικό δισκάκι του Burnside με τίτλο «Burnside on Burnside» και πρόκειται για ηχογράφηση του 2001 στην οποία εκτός πολλών άλλων μουσικών που συμμετέχουν, στα τύμπανα βρίσκεται ο εγγονός του Burnside (Cedric Burnside) ο οποίος ειναι 22 χρονών! Τι χάσμα γενεών και πράσινα άλογα...

Λοιπόν και επειδή μπορώ να γράψω καμια πενηνταριά σελίδες σχόλιο σταματάω εδώ ποστάροντάς ένα από τα πιο αγαπημένα μου βίντεακια.
O Kimbrough τραγουδάει το "All Night Long" στο μουσικό του στέκι.
Έτσι για να πάρετε μια ζουμερότατη γέυση πως ήταν και τι ακριβώς γινόταν σ’ αυτό το μέρος!
Τα λόγια είναι περιττά! Απλά respect!

http://www.youtube.com/watch?v=1-Taae2zLfA

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΕΒΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ...

A Sperm Race Winner είπε...

Thanks Ανώνυμε/Ανώνυμη

Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η εκπομπή και που σου κράτησε συντροφιά. Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι ανέλαβες εξ' ολοκλήρου την ευθύνη για την ακρόαση της σε ώρες εκτός των προδιαγραφών που αναφέρονται παραπάνω.
Αλλά απ' ότι φαίνεται μάλλον μόνο εγώ τη θεωρώ πρωινή...λεπτομέρειες...
Anyway. Και πάλι ευχαριστώ. Καλή συνέχεια

Imaginary Cities είπε...

Εύγε, νικητή του Κόλπου, παρότι δεν είμαι της μουσικής βαβούρας, απόλαυσα την εκπομπή σου...και σε άλλα με υγεία!!!!!!!!!! Φιλιά

A Sperm Race Winner είπε...

Γεια σου φιλενάδα!
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η εκπομπή και ιδιαίτερα για το λόγο του ότι την γούσταρες ασχέτως αν κινήθηκα κάμποσο μακρυά απ' τα μουσικά σου γούστα.
Είμαι σίγουρος όμως ότι αργά ή γρήγορα τα γούστα μας θα συναντηθούν σε κάποια προσεχή εκπομπή.
Καλή συνέχεια
Τα φίλιά μου

Υ.Γ.
Ρε φιλενάδα σόρρυ που το τελευταίο διάστημα υποδύομαι εξαιρετικά τον Τζον Αβλακιώτη αλλά ο λόγος της εξαφάνισης μου οφείλεται σε ένα σχετικό χαμό που παρατηρείται τελευταία (τα τελευταία 30 χρονάκια δηλαδή εννοώ αλλά...λέμε τώρα...)
Θα μιλήσουμε σύντομα

Ανώνυμος είπε...

αργησα να απαντησω,γιατι χωθηκα στο μαγαζι και στο αλκοολ.Παρεπιπτοντως μια χαρα πηγε και με το ουισκακι η εκπομπη.Πολυ καλα και πολυ καλυτερα,ραδιοφωνικως μιλωντας.Εβαλα μολις να ακουσω και κανενος αλλου..παραγωγου,μη δειχνω και προτιμησεις,απο τωρα..φιλια,μιλαμε

A Sperm Race Winner είπε...

Καλώς τον
Μωρέ μια χαρά πηγαίνει η εκπομπή και με ουϊσκάκι και με ρακί, και με ρούμι και με αψέντι. Η ερώτηση είναι όμως την άκουσες καθώς έπινες ή όταν είχες γίνει ντίρλα? σημαντικό ε?
Αντέ τα λέμε σύντομα
Εβίβα!

Ανώνυμος είπε...

Εγω καναλάρχα μου περίμενα την κατάλληλη στιγμή καθότι δεν διανοούμαι καν να παραβώ τις οδηγίες σου. Αγουροξυπνημένος με λίγο ύπνο έκατσα να σε απολαύσω. Και ομολογουμένως με ξύπνησες για τα καλά.

Σε αυτά με το φραμπαλά δεν θα σχολιάσω, γιατί μου φαίνεται θα έχουμε διαγωνισμό φραμπαλά στο radiodada πολύ σύντομα (ψήνομαι άγρια να σας την πω μουσικά...).

Μπράβο λοιπόν, εις ανώτερα και σάλα με πτυχία.

A Sperm Race Winner είπε...

Εσύ αγαπητό και υπάκουο παιδί μου βααλ είσαι ένας εξαίρετος και λαμπρός νέος στον οποίο ο σταθμός μας έχει εναποθέσει πάνω σου πάρα πολλές ελπίδες.

Όσο αυτό για τον φραμπαλά που αναφέρεις χαίρομαι πάρα πολύ που "μπήκες" στη διαδικασία του διαγωνισμού, καθώς το σχόλιό μου αυτό ήτο μία σατανική κίνηση για την αύξηση του αριθμού των εκπομπών του radiodada!
Ohhh how clever! How clever!
Όπως και να χει πάντως η "Φραμπαλιάδα 2011" είναι ήδη γεγονός!
Let the noisiest win!

Δημοσίευση σχολίου