Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

31 Και Τα Αυτιά Έχουν Τύχη: 001.Παρών!

Download
Λοιπόν! Θα είμαι ξεκάθαρος απ' την αρχή, απλά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις...έτσι?. Επειδή λοιπόν κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε διάσημοι και τότε δεν θα σας έχουμε καμία ανάγκη κανονίστε τι σχόλια θα γράψετε σε αυτήν την πρώτη μου εκπομπή γιατί εκτός από το ότι καταγράφονται οι ip σας, ετοιμάζω και προτζεκτ που κάνει face control κατά την είσοδο σας στο σταθμό...μιλημένα-ξηγημένα έτσι....?
Άντε για να σας δω...
Καλή μου αρχή, καλή σας ακρόαση και φυσικά...και σάλα με ηχεία!

31 σχολίασαν:

από Αυτιά χωρίς τείχη είπε...

Τέτοια ευαισθησία για το τσιγάρο από εσένα δεν το περίμενα με τίποτα. Λοιπόν η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο, έστω και ξεροσφύρι χωρίς ποτάκι ή καφεδάκι. Σε λίγο, ετσι που το πάνε, το τσιγάρο θα υποδηλώνει οικονομικό status. Με ένα πακέτο θα βγάζεις και γκομενακι.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας είπες ποιος είσαι αλλά έχεις πολύ ωραία φωνή. Τα ερτζιανά από σήμερα μετρούν μια μεγάλη απώλεια. Αντίθετα ο κόσμος των radio-blogs γιορτάζει και σε καλωσορίζει στο ψηφιακή αγγαλιά του.

χωρις σοβαροτητα είπε...

επαγγελματισμος,ανεση,ρε παιδακι μου γεννημενος και για ραδιοφωνο...

A Sperm Race Winner είπε...

Αγαπητέ "Αυτιά χωρίς τείχη" η ευαισθήσία μου για το τσιγάρο είναι ευαισθήσια εκ του ασφαλούς καθώς πολύ πρόσφατα κατάφερα επιτέλους με περίτεχνο τρόπο να ξεγλυστρίσω από "κύκλους φίλων-τσιμινιέρες" που με λιβάνιζαν για χρόνια....
Αφροζο αφρόζο...Ανάσανα!

Ανώνυμε για δες τι γράφει το σχόλιο σου: "Ανώνυμος είπε...δεν μας είπες ποιος είσαι..."εεεεε τι να πω εγώ μετά από αυτό...
"Δεν σε ξέρω δε με ξέρεις, υποφέρω κι υποφέρεις"

"Χωρίς σοβαρότητα" πέτυχες διάνα!
Αν σου πω τώρα ότι οι γονείς μου αντι για παιδικό σταθμό με πήγαιναν σε ραδιοφωνικό σταθμό θα το πιστέψεις?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο άνθρωπε!
Αναμένουμε και τις επόμενες!

Εγώ

Ανώνυμος είπε...

Άντε επιτέλους. Καλή σου αρχή καναλάρχα μας. Τι καλά θα πάρω ΣΚ!!!

Γαρ είπε...

Μου αρεσε πολυ αυτο το τελευταίο τραγούδι με το ελαφι τον Τζεραλντ. Υπερόχου!
Τι ωραια που εκπέμπετε... αχ..

A Sperm Race Winner είπε...

Γεια σου ανθρωπε!
Να σαι καλά.
Για να είμαι και ειλικρινής κι γώ αναμένω τις επόμενες καθώς χρειαζόμαστε μπόλικες βελτιώσεις! άλλα anyway...
Tα λέμε σύντομα κι ελπίζω απο κοντά...Take care

Αγαπητέ μου "έπαρχε" βα.αλ ξεκουράσου...βλέπω πολλά γερμανικά νουμεράκια μπροστά...

Γαρ στην επόμενη εκπομπή θα σου αφιερώσω εξαιρετικά το "Ρουντολφ το ελαφάκι" που είναι και επίκαιρο και που ελπίζω να σου αρέσει εξίσου. Αν πάλι δεν είναι του γούστου σου εναλλακτικά θα σου παίξω μια παλιά επιτυχία του Τσιτσάνη το "Πέφτεις σ' Ελάφι τι έχεις πάθει?"
Άντε καλώς όρισες! και thanks για την ακρόαση!

Έφη Τάδε-Ζαρατούστρα είπε...

Κατά πρώτον, καλορίζικος σταθμάρχα μας!

Κατά δεύτερον, από φωνή δεν ξέρω, αλλά από μουσική, μουσικάρες! Εύγε! (και ξαναμπές σύντομα για τη συνέχεια!) - και ναι, όντως πρέπει να ξεκουνάμε σιγά-σιγά και οι υπόλοιποι γιατί τα έχετε παίξει όλα, άτιμοι, μόνο το χέβι μέταλ και τα κλαρίνα θα μείνουν για μας..

Και πάλι καλή αρχή, και πάλι μπράβο, και πάντα τέτοια!

ΥΓ (επουσιώδες): γιατί η εκπομπή λέγεται παρόν και όχι, ας πούμε, παρελθόν ή μέλλον? (αν θες να δηλώσεις παρουσία, γράφτο με -ω-). Sorry,σταθμάρχα πολυχρονεμένε, το δασκαλίκι, ξέρεις...

A Sperm Race Winner είπε...

Έφη καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Τώρα σε σχέση με τα ορθογραφικά που λες δίκιο έχεις (εκ παραδρομής...) άλλα όπως άλλωστε λέει και ο Πιλάλας: "εεεεε δε χαίρεσαι...δουλειά σου είναι!"
Thanks again
Άντε καλή συνέχεια

pepitosir είπε...

αφου ξέρεις ρε τρόμπα το χρώμα του σώβρακου της ip μου, γιατί δε λές και την κίνηση στους δρόμους της γειτονιάς μου? Τι σόι εκπομπή είναι αυτή?

A Sperm Race Winner είπε...

Αγαπητέ Pepitosir ή καλύτερα 85.74.2.219
Εξαιρετικό αυτό το σομόν σωβρακάκι που επέλεξες για σήμερα, αλλά νομίζω ότι το αδικούν οι καρδούλες που έχει πάνω του. Όσο αφορά τώρα για την κίνηση, θα σου πρότεινα να μην κινηθείς στους δρόμους της περιοχής σου αφενός γιατί η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη και αφετέρου επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε πετύχω πουθενά...!
Και έλεγα...σιγά μη δε μπει στον πειρασμό να γράψει την παπαριά του...
Anyway. Άντε καλώς ήρθες ρε!
Τα λέεεεμε!

μαρια χρηστου είπε...

Αγαπητε κυριε spermmracewinner μου, πρωτα απ΄ολα θα ηθελα να σας πω οτι ως "νικητης του κόλπου"... είστε ο ανθρωπος μου.... να βρε παιδι μου πως να σας το πω...είστε αυτο που ψαχνω στη ζωη τη μαυρη!Τελοσπαντων...τι να λεμε τωρα...
Επίσης εχω να σας πω οτι ενω σε προσωπικο επιπεδο με συγκλονίσατε μονο και μονο με την επιλογη του ονοματος σας, επαγγελματικά με καταστρεψατε διοτι συνεπαρμενη απο τις θαυμασιες μουσικες επιλογες σας ξεχασα τη Δαφνουλα η οποία ψαχνοντας να βρει απο που ακούγεται αυτη η τοσο γηινη και ελκυστική φωνη... ΦΡΑΚΑΡΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!!!Και δεν εχετε ιδεα κυριε spermmracewinner μου ποσο ταιριάζει το κλαμμα του white baby με τη μελωδια του brown baby...αλλο να σας το λεω αλλο να το ακούτε!
Τελος κυριε spermmracewinner μου ηθελα να σας πω οτι θα ηταν μεγαλη μου τιμη να σας γνωρισω καποτε γιατι απο την πρωτη κιόλας εκπομπη σας πιστευω οτι είστε ενας πολυ ταλαντούχος και γλυκος ανθρωπος...
Σας στελνω την αγαπη μου "νικητη..." και περιμενω την επομενη εκπομπη σας με ανυπομονησια να μου ανοιξει τους μουσικούς μου ορίζοντες...
Δικη σας(ακροάτρια) για παντα... Μ.Χ

daddy-o είπε...

Καταρχάς, επειδή με τα "κόλπα" δεν τα πάω καλά και "νικητής" δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου, εγώ θα σε λέω καναλάρχη! Συννενοηθήκαμε?

Για την εκπομπή τώρα: Μεγάλη κομματάρα αυτό του Marvin Gaye! Γενικά η μουσική ήταν πολύ καλή με εξαίρεση την απαίσια "εκτέλεση" που έκανε η Diana Ross στο Brown Baby (δεν φταίς εσύ καναλάρχη μου, αυτή η καρακάξα φταίει!). Κατάφερες να ταιριάξεις πολύ αρμονικά κομμάτια από πολύ διαφορετικές εποχές και πολύ διαφορετικούς καλλιτέχνες, κάτι που δείχνει εξαιρετικό μουσικό "αισθητήριο" (τι καναλάρχης θα ήσουν εξάλλου?).

Σε σχέση με τις εκφωνήσεις ισχύουν αυτά που έχουμε πει κι από κοντά: υπάρχει ακόμη ένα σχετικό "σφίξιμο" και μια επανάληψη συγκεκριμένων εκφράσεων (π.χ. "πάμε λοιπόν να ακούσουμε το τάδε κομμάτι από τον τάδε"). Ολά αυτά θα βελτιωθούν όμως όσο κάνεις εκπομπές... Καλή αρχή πολυχρονεμένε μας καναλάρχη!

Υ.Γ. Άσε το "γλύψιμο" από μικροφώνου και δώσε σε μένα και τον βα.αλ. το πριμ παραγωγικότητας που μας χρωστάς από το καλοκαίρι. Άντε γιατί στο τσακ είμαστε να φτιάξουμε απεργιακή επιτροπή!

A Sperm Race Winner είπε...

Μαράκι του Χρήστου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σχετικά με την μπέμπα εκτός από τον λόγο που αναφέρεις υπάρχει και η περίπτωση να έτρεξε να κρυφτεί κάτω απ΄το τραπέζι για να γλιτώσει απ' αυτό που άκουγε...δεν ξέρεις...
Παντως κι εγώ θέλω να σε γνωρίσω από κοντά...άλλωστε Μαρία του Χρήστου είσαι τι στο καλό...
Thanks για την ακρόαση
Στο επανιδείν (ελπίζω γρηγορότερα από το επανακούειν)

Daddy-O
Eπειδή με την πατρική φιγούρα έχω κάποια ζητηματάκια από δω και στο εξής λοιπόν θα σε λέω Ούρσουλα.

Χαίρομαι που σου άρεσαν οι μουσικές και που βρήκες αρμονικό το μεταξύ τους δέσιμο. Σε σχέση τώρα με τη διασκευή της Diana Ross θα διαφωνήσω. Αλλά περι ορέξεως ουδείς λόγος...
Άσε που την επόμενη φορά λέω να σου αφιερώσω το "Every Time You Touch Me I Become A Hero"

Για τις εκφωνήσεις δεν εκφέρω γνώμη καθώς δεν μπορώ φυσικά να είμαι αντικειμενικός. Είπαμε όμως...ξεκινάμε μέτρια και σφυγμένα...για να αναδείξουμε στη συνέχεια την εξαιρετική πρόοδο που είμαστε καταδικασμένοι να διανύσουμε.

Υ.Γ. Παρέ το πρίτςςς παραγωγικότητας που το έχω και πρόχειρο...και τα βρίσκουμε τα υπόλοιπα
...ρε συ μετα βίας συμπληρώνετε αγώνα τάβλι οι δυο σας...που μου θες να μου κάνεις και απεργιακή επιτροπή...και φυσικά να σου υπενθυμίσω ότι ο βα.αλ έχει μια εξέχουσα θέση στο σταθμό...γκέγκέ?

vas είπε...

τι εγινε ρε παιδες??πολυ γλυψιμο στο αφεντικο βλεπω..Επονται αξιολογησεις στο καναλι??
15 σχολια σε 1 μερα...τστσττστστ

καναλαρχη ωραια η εκπομπουλα κατα τ αλλα

A Sperm Race Winner είπε...

Καλώς τον!
Καπετάνιε μου τι γίνεται...?
Έχουμε να τα πούμε ψψψψψ...από τότε που παίζαμε στο "Δαμαζοντας τα κύματα" ε?
Ερε πως περνάει ο καιρός.
Λοιπόν Vas χαίρομαι που σου άρεσε η εκπομπή και ευελπιστώ στο μέλλον να ικανοποιήσω και άλλα μουσικά γούστα που ξέρω ότι έχεις...εν καιρώ λοιπόν...
Καλή συνέχεια

Υ.Γ. για τα άλλα που αναφέρεις...δεν μπορώ να πω τίποτις...γιατί εκτός απο δερμάτινη, αναπαυτική και πανάκριβη η θέση μου είναι και λεπτή

Θεοφάνης είπε...

Να'μαι και'γωωωωω......

ΚΟίταξε να δεις. Εμένα μου άρεσε. Τι δεν θα μου άρεσε; Και τι άλλα, τίποτα ε; που λένε και οι Εσκιμόοι.
Κοίτα μόνο να βρεις καμιά δουλειά γιατί αυτοί οι δύο θα σε φάνε λάχανο.
Άντε και στων παιδιώνεν σας...

mytsos είπε...

και στη σάλα με ηχεία λοιπόν! άντε και στο bbc!

δεν θα σχολιάσω την εκπομπή αλλά το γεγονός ότι πέρασε τόσος καιρός για να ακούσουμε εκπομπή από τη σημαία του σταθμού!!!

σας φιλώ όλους στο μόντεμ που λέει κι ένας φίλος!!!

A Sperm Race Winner είπε...

Θεοφάνη εσένα σου άρεσε και είμαι σίγουρος ότι θα μου προτείνεις να μη πειράξω τίποτα ε?
αααα μεγάλη η χάρη σου...αλλά θα μου επιτρέψεις να μη σ' ακούσω...

Μητσάκο thanks για την ακρόαση!
Eνολίγοις αυτό που λες "...δεν θα σχολιάσω την εκπομπή αλλά το γεγονός ότι πέρασε τόσος καιρός για να ακούσουμε εκπομπή..." να το πάρω ως "το κακό πράγμα αργεί να γίνει" ε?
χμμ...δεν ξέρω μπορεί να συμφωνώ...
Άντε καλή συνέχεια και καλά κουράγια

kikitsiou είπε...

Χε χε χε ( ή μάλλον αχ αχ αχ, ξέρετε εσείς ατιμούτσικο)!! Μμμ, ήταν όλα υπέροχα, για τις μουσικές δεν το συζητώ, εξαιρετική συντροφιά και στο μπλα μπλα είστε πάντα καλός.Μόνο βιάζεστε κύριε καναλάρχα μου και τρώτε τα φωνήεντα και μπαλαμουτιάζεται λίγο τα σύμφωνα. Περισσότερο το παρατήρησα αυτό στην αρχή της εκπομπης.. Μάλλον θα ήτο αποτέλεσμα μιας κάποιας νευρικότητος, ίσως. Πρώτη εκπομπή άλλωστε.. Ας πούμε, αν δοκιμάζατε να μιλάτε όπως στο τηλέφωνο?

A Sperm Race Winner είπε...

Αγαπητό Kuki
Καταρχήν thanks για την ακρόαση και τα καλά σου λόγια.
Σχετικά με τις σωστές και χρήσιμες παρατηρήσεις σου: Δίκιο έχεις μωρέ περί βιασύνης, αλλά έλα στη θέση μου. Προσπαθώ να μαζέψω τα μισθά του προσωπικού, έρχονται γιορτές να και το δώρο των χριστουγέννων, άσε που πρέπει να συντονίσω και τις άδειες, τόσα πράγματα στο μυαλό μου...που χρόνος για εκπομπές...καταλαβαίνεις...έπρεπε να επιταχύνω...
Όπως και να χει πάντως δεσποινίς μου ευελπιστώ στο μέλλον να σας βγάλω ασπροπρόσωπη.
Τα φίλια μου λοιπόν και καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν, την άκουσα και πρωί και απόγευμα. μια χαρά, μου πήγαινε ό,τι κι αν φορούσα. θα την πάρω! αστειάκια..μ'άρεσε, αλλά δεν είμαι καλή στο blogging και μάλλον θα σας πω κι άλλα με το ποτό που θα πιούμε κάποια στιγμή.
φιλιά, zelateen.

A Sperm Race Winner είπε...

Γεια σου Zelateen(?)...(άστα "teen" μεγάλη κοπέλα...) Zelatin λοιπόν

Μάλιστα...δηλαδή πως τα κατάφερες τώρα αντί να σχολιάσεις την εκπομπή να στρέψεις την προσοχή του κοινού στις αινιγματικές ενδυματολογικές σου επιλογές...τι να πω...συγχαρητήρια δεσποινίς μου (φαντάσου δηλαδή να ήξερες κι από blogging...)
Άντες από κοντά λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

εγω που να στρεψω την προσοχη του κοινου?στην καταθλιψουλα μ?μια τελειωσαν τα χαριεντισματα με τους πρωτους βαθμους συγγενειας,καλως ορισες κι απο μενα Κ......

A Sperm Race Winner είπε...

εεεε....όχι και πρώτου βαθμού...ξαδέρφη μου είναι η κοπέλα...

Κ...... καλώς αλληλοβρεθήκαμε

Υ.Γ.
ααααα και κάτι ακόμα...Κάπελα...σιδερένιος...

o `Aη-Ζενχάουερ είπε...

αγαπητέ εν κρυφτό αδελφέ,σε ακροάστικα και θεωρό ότι πάσχεις από Αφθοχθονικόν Ινδιανισμόν καθώς και από Αποτύχη Οωτήτιδα,περίπτωση ιδιάζουσα και άκρως χασισιχαστική.Θα παρακολουθώ υφισταμένος την καταβαραρθρωτική ανάρρωσή μου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν επέδωσες ούτε το 20% των δυνατοτήτων, σου παλικάρι μου.
Συγνώμη αλλά επειδή γνωρίζεις ότι, Λαβύρινθος είναι η ζωή...ΝΑΙ, πρέπει να βελτιωθείς αλλιώς θα χαθείς.
Μόνο με αγάπη θα βρεις την άκρη. ΝΑΙ.

Περιμενω αμεση βελτιώση. ΝΑΙ.

.:Q:.

A Sperm Race Winner είπε...

Αγαπητέ Αη-Ζενχάουερ το σχόλιο σου ένας κρυστάλλινος καθρέφτης της προσωπικότητάς μου, γι αυτό και άλλωστε οφείλω να σου ομολογήσω πως με άγγιξε βαθύτατα. Ως εκ τούτου λοιπόν έχω να δηλώσω τα κάτωθι:
Ουγκ!
Thanks για την ακρόαση! και εύχομαι στο επαναούγκινγκ

Αγαπητέ Q πόση σοφία περιέχουν τα λόγια σου... Συμφωνώ και συμπληρώνω: "Η Αγάπη-αγάπη φέρνει το είπε κι ο Χριστός". Ναι!
Ευελπιστώ να δικαιώσω άμεσα τις μεγάλες σου προσδοκίες. Ναι!

Tsiou είπε...

Μπορώ και γράφω.

A Sperm Race Winner είπε...

Ααααααα!!...μια χαρά σε βλέπω...έχεις βάλει τις σωστές βάσεις και τραβάς τον ίσιο δρόμο...
Να σου πω όμως...κράτα με ενήμερο για το πότε θα μπορείς να ακούς κιόλας...
θέλω να ξέρω βρε παιδί μου...

Δημοσίευση σχολίου